Contactformulier

  Grysperre BVBA Grijspeerdstraat 48 8830 Gits België – BTW nr. BE 0419 111 858

  ALGEMENE VOORWAARDEN

  GRYSPERRE B&B  – ALGEMENE VOORWAARDEN

  Algemeen

  Grysperre B&B wordt beheerd door Grysperre BVBA, vertegenwoordigd door Frans en An Maes, de beheerder/gastvrouw genoemd. De beheerder kan zich in voorkomende gevallen laten vervangen door een andere gastheer/vrouw of vertegenwoordiger. Deze Algemene Voorwaarden / huisregels zijn van toepassing op alle gebruikers van Grysperre B&B. Met het bevestigen van de reservering worden deze Algemene Voorwaarden van kracht. Op verzoek wordt een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden kosteloos verstrekt aan de gebruikers. De privéruimtes mogen niet betreden worden door gasten.

  Reservering

  Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij B&B Grysperre zal overnachten.
  In het geval van een overnachting met kinderen dient reeds bij de reserveringsaanvraag de leeftijd van het kind (de kinderen) te worden vermeld. De kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van 2 volwassenen. Het is niet toegestaan om met meer dan twee volwassenen in de kamer te overnachten en/of te verblijven.  . Door het boeken van een kamer/kamers, worden deze Algemene Voorwaarden en huisregels van kracht. De gastvrouw kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden / huisregels en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot Grysperre B&B ontzeggen en/of weigeren, zonder verdere mededeling of reden en zonder tegemoetkoming van de verblijfskosten. De reservering kan mondeling, telefonisch of per e-mail of online worden aangegaan. Na ontvangst sturen wij u een bevestiging van de reservering. Na betaling van het voorschot van uw boeking is uw reservering definitief. Het saldo van uw boeking dient een week voor aankomst te zijn voldaan of contant bij aankomst.
  Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal Grysperre B&B per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

  Tarieven

  De tarieven zijn inclusief water, elektriciteit, verwarming, BTW en toeristenbelasting. De tarieven zijn exclusief kosten van een annulerings-en/of reisverzekering en/of andere kosten. Tarieven van de B&B zijn steeds vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op onze website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Grysperre B&B is niet aan kennelijke fouten op haar website gebonden.

  Annulering

  Indien u spijtig genoeg niet in staat bent om de aangegane reservering na te komen, dient u dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden, zodat wij de daardoor vrijgevallen datum alsnog aan derden kunnen aanbieden.

  U kan uw boekingen kosteloos annuleren uiterlijk 7 dagen voor aankomstdatum. Bij annulering binnen een week voor de incheckdatum is 50% van het saldo als vergoeding verschuldigd. Bij annulering op de dag zelf is 100% van het saldo verschuldigd.

  Inchecken

  Inchecken gebeurt in principe vanaf 15:00 uur. In overleg met de gastvrouw kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 22:00 uur.
  Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen.

  Uitchecken

  Uitchecken kan tot 10.30 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting, kan in overleg met en na toestemming van de gastvrouw een andere uitchecktijd worden afgesproken. Richtlijn blijft evenwel 10.30 uur.

  Respect voor de andere gasten

  Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om geen overlast te veroorzaken voor de andere gasten. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten,    en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur.

  Bezoekers:  Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u de gastvrouw hiervan vooraf in kennis te stellen.

  Huisdieren

  Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Sleutelbeheer

  Bij aankomst ontvangt u van de gastvrouw de sleutel voor uw kamer, bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gastvrouw. Bij verlies van een sleutel zijn we genoodzaakt 20,00€ in rekening te brengen.

  Bedlinnen en handdoeken

  Bij uw verblijf worden handdoeken en bedlinnen voorzien en naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

  Parkeren

  Uw auto kan u gratis parkeren  bij onze B&B. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf. Fietsen kan u eveneens gratis parkeren in de daarvoor voorziene fietsenstalling. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade aan uw wagen. Parkeren op het terrein van Grysperre B&B is op eigen risico.

  Roken

  Het is verboden te roken in de woning en de kamers van Grysperre B&B. In overleg kan u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Het terras dient peuk vrij te blijven. Het misbruik van brand/blusmiddelen dan wel het onklaar maken van de rookmelder is niet toegestaan.

  Alcohol en drugs

  Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij Grysperre B&B verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

  Internet

  Grysperre B&B biedt gratis WIFI aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van Grysperre B&B als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft Grysperre B&B het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

  Schade

  Grysperre B&B is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervindt tijdens uw verblijf in de B&B.
  Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastvrouw hiervan op de hoogte te stellen. De beheerder van de B&B is niet aansprakelijk voor verlies van persoonlijke goederen en persoonlijk letsel.

  Grysperre B&B

  Grysperre BV, Grijspeerdstraat 48 8830 Gits  0474 56 71 83

  BTW BE 0419.111.858